Wie ben ik

Mijn naam is Nadine. Ik ben ontzettend creatief en gek op alles wat te maken heeft met design, fotografie, interieur, styling, organiseren en ontwerpen. Naast fotografie klussen ben ik eigenaresse van de interieur blog Xcuse Me. Ik geniet ervan om verliefde mensen te zien. Ik ben een vrouw met passie, een echte regeltante, oog voor detail, perfectionistisch en heb een grote passie voor liefde en fotografie. Ik heb een relatie met de leukste en grappigste man en ben mega trotse mama van een prachtige dochter! Hij zorgt ervoor dat ik met beide benen op de grond blijf staan, af en toe een moment rust pak en niet alleen maar met werk bezig ben! Ik geniet van veel tijd doorbrengen met mijn dochter, lekker eten, een lange wandeling in de natuur, een avondje netflixen, een bezoekje aan de bioscoop en tijdens een mooie zomeravond duik ik graag met een glas wijn op de veranda. Ik hou van reizen, sporten, leuke dingen ondernemen met mijn vriend, vriendinnen of familie.