Hi there!

Mijn naam is Nadine Mulder, ik ben 34 jaar en ik heb een grote passie voor alles wat te maken heeft met fotografie, interieur styling en ontwerpen.

Ik ben een fotograaf, grafisch vormgever, sporty spice en mama die enorm van het leven geniet. Het liefst fotografeer ik de hele dag want ik zie altijd en overal “mooie plaatjes” in mijn hoofd. Mijn familie en vrienden omschrijven mij als een dame vol passie, die compleet zichzelf is en vol humor zit en ik kan zelf enorm genieten van familie en vrienden, sporten, connectie, ondernemen, creativiteit, reizen en nieuwe dingen leren.

Als mensen mij vragen wat ik doe antwoord ik altijd: ik heb echt het leukste beroep van de hele wereld. En dat voelt ook echt zo voor mij! Ik kan onwijs genieten van het zien en vastleggen van LIEFDE! Ik ben erg sociaal en daarom graag onder de mensen.

Ik woon samen met mijn vriend Klaas, onze dochter Lennie, onze zoon Sep en onze kat Simba. Ik ben een geboren en getogen tukker maar ik reis het liefste de hele wereld over.

Ik ben verliefd op verliefde mensen en leg daarom erg graag bruiloften vast. Tijdens een bruiloft is het altijd één groot feest en is iedereen ontzettend vrolijk en verliefd. Dit is een energie, een vibe waar ik onwijs van kan genieten. Ik vind het elke keer opnieuw een eer dat ik een bruiloft mag vastleggen in mijn stijl. Ik wil jullie dag vastleggen zoals de dag is! Levendig, spontaan, authentiek en met pure emoties.

Ik gebruik graag een vleugje humor om jullie volledig jezelf te laten zijn. Ik geloof in authenticiteit… dit is je ware schoonheid en dit mag gezien worden. De verschillen van mensen, hun karakters, de bijbehorende tradities en culturen geven mij een enorme waardering voor iedereen op deze wereld. Ik stel jullie graag op jullie gemak zodat ik deze ware authenticiteit terug kan laten zien op beeld.

× Hoe kan ik je helpen?