Interieur Fotografie

Werkwijze

Gaan jullie zelf jullie huis verkopen of ben jij een makelaar die een goede eerste indruk wil maken? Dan is interieur fotografie een heel belangrijk en vaak vergeten onderdeel. Ik weet hoe belangrijk het is om duidelijke en eerlijke foto’s te laten zien. Foto’s die een eerlijke en realistische weergave van de woning geven.

 

Goede fotografie draagt voor een heel belangrijk deel bij aan de eerste indruk van een woning. Met professionele foto’s wordt een kijker op sites als Funda of je eigen website langer vastgehouden.

 

Als jullie een recreatiewoning hebben en deze wil gaan verhuren via AIR-BNB of een andere verhuur platform is het ook erg belangrijk om een goede eerste indruk aan uw gasten te geven. Met behulp van professionele foto’s zal je woning sneller en voor een betere prijs verkocht/verhuurd.

 

Een interieur shoot is al te boeken voor €149,-

 

Fotografie is meer dan het kijken door een lens, fotograferen is herinneringen vastleggen. Door mijn creativiteit zie ik dingen die andere mensen niet zien.

 

+ Locatie naar keuze
+ Fotografie (60 minuten)
+ 15-20 foto’s in hoge resolutie, stuk voor stuk zorgvuldig bewerkt
+ Geleverd via de mail, direct te downloaden

 

Daarnaast ben ik interieurstylist en kan ik ook zorgen voor de styling van jullie woning. Ook kan ik jullie voorzien van tips en advies om de inrichting zonodig voor de verkoop of verhuur te verfraaien. Bij interesse kunnen jullie altijd bellen of mailen.

 

Naast fotografie kan ik ook een woning video van de desbetreffende woning maken. Video’s worden door de kijkers nog interessanter ervaren. Door een goede video wordt de aandacht langer vastgehouden en geeft het de kijkers een nog duidelijker idee van de woning. Dit om de woning de aandacht te geven die het verdient want elke woning is uniek.​ 

 

Een woning video is bij te boeken voor €149,-

 

Deze tarieven gelden voor aanvragen vanaf oktober 2018 en zijn inclusief BTW. De bewerkingsuren en materiaalkosten zijn hierbij inbegrepen. Reiskosten buiten Enschede zijn 0,29 cent per kilometer en worden apart berekend.