Trouwalbums

Luxe albums

Ik bied zeer luxe handgemaakte trouwalbums aan. Deze fotoalbums zijn erg bijzonder omdat de buitenkant en binnenkant uniek is afgewerkt. De albums onderscheiden zich door het mooie fine-art papier voor kleurrijke en verzadigde prints en het gebruik van luxe materialen. Het papier is verkrijgbaar in een Matt Lustre Photo paper afwerking of een Glossy Photo paper afwerking. De albums worden vakkundig met de hand gemaakt en ieder album krijgt de liefde en aandacht die het verdient tijdens het produceren ervan. De hoogwaardige materialen garanderen luxe en kwaliteit.

Da Vinci


Eerlijk leer

Het Da Vinci album is een album met een rund lederen cover. Echt dik kwaliteitsleer in zachte kleuren of in karakteristiek stieren leder. Het is een fijn gevoel om een gewichtig lederen fotoalbum in je handen te houden. De lederen covers kunnen worden gepersonaliseerd met letter embossing, of stempel embossing met- en zonder foil.

LEES MEER


Rembrandt


Klassiek linnen

Het Rembrandt album is ons luxe linnen fotoalbum. Een stevig album met een harde cover van kwaliteits-linnen en een platte rug. De hoeken van de cover zijn strak afgewerkt en lopen aan de binnenkant mooi over in de schutbladen. Dit album leent zich uitermate goed voor de kleinste uitvoeringen. Maar ook in de grootste uitvoeringen is dit een prachtig tijdloos album.

Voor het Rembrandt album zijn talloze linnen kleuren beschikbaar, waaronder een selectie aan natuurlijke lichte kleuren. Ook is het mogelijk om tekst in de cover van het album te embossen. Voor de lichte linnen kleuren is het beter om de embosing uit te voeren met foil.

LEES MEER


Dali


Leer/Linnen of Linnen/Foto

Het Dali album is een cover met een combinatie van leer/linnen/foto. De albumcover is uit te voeren in een leer/linnen of linnen/foto combinatie. De overgang van het leer naar het linnen is strak en geeft eindeloos veel combinatie mogelijkheden. De combinatie foto/linnen is perfect gechikt voor zowel staande als liggende foto’s. Het beste kun je een foto gebruiken die het goed doet als vierkant. De vlakverdeling van het Dali album is ongeveer 1/4 – 3/4.

LEES MEER


Vormgeving

Ik zal het album voor jullie ontwerpen, van de beeldselectie tot aan de vormgeving. Ik vind het belangrijk dat het album een verhaal vertelt. Zo wordt je tijdens het bekijken van het album weer helemaal meegenomen in het gevoel en de sfeer van jullie grote dag!

Controleren

De uiteindelijke vormgeving wordt digitaal naar jullie toegestuurd, zodat jullie het album kunnen controleren en eventuele aanpassingen kunnen doorgeven. Misschien wil je een andere foto, of een foto groter hebben, mis je een belangrijke foto of wil je een foto juist liever niet in het album. Dit kun je dan allemaal aan mij doorgeven.

Let op:
Er zijn twee correctie rondes.

Levertijd
Binnen 4 weken na de oplevering van de bruiloft zal ik het voorbeeld van het album digitaal met jullie delen. De levertijd is na de definitieve goedkeuring ongeveer 4 weken.

× Hoe kan ik je helpen?