Bedrijfsfotografie

Werkwijze

Zoekt u een fotograaf voor professionele bedrijfsfoto’s voor uw website, social media of portretfoto’s van u en uw collega’s? Of wilt u een fotoreportage van uw bedrijf laten maken? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Goede fotografie draagt voor een heel belangrijk deel bij aan de eerste indruk van uw bedrijf. Met professionele foto’s wordt een kijker langer op uw website vastgehouden.

Een bedrijfsfotografie shoot is al te boeken voor €199,-. Ik kom 60 minuten bij uw bedrijf fotograferen en u ontvangt binnen 5 werkdagen 25-30 zorgvuldig bewerkte foto’s.

+ Locatie naar keuze
+ Fotografie (60 minuten)
+ 25-30 foto’s in hoge resolutie, stuk voor stuk zorgvuldig bewerkt
+ Geleverd via de mail, direct te downloaden

Bij interesse kunt u altijd bellen of mailen.

Naast fotografie kan ik ook een bedrijfsvideo maken. Video’s worden door de website bezoekers nog interessanter ervaren. Door een goede video wordt de aandacht langer vastgehouden en geeft het de kijkers een nog duidelijker idee van uw bedrijf. Dit om uw bedrijf de aandacht te geven die het verdient want uw bedrijf is uniek.​

Een bedrijfsvideo is al bij te boeken voor €149,-


Deze tarieven gelden voor aanvragen vanaf oktober 2018 en zijn inclusief BTW. De bewerkingsuren en materiaalkosten zijn hierbij inbegrepen. Reiskosten buiten Enschede zijn 0,29 cent per kilometer en worden apart berekend.