Trouwen in het buitenland

Destination Wedding

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf om jullie destination wedding vast te leggen? Ik heb al erg veel bruiloften mogen vastleggen en fotograferen is mijn grootste hobby. Het is geweldig dat ik van mijn hobby mijn fulltime baan heb kunnen creëren en hoe leuk is het om deze hobby te combineren met mijn andere grote hobby, oftewel reizen!

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Heerlijk in de Italiaanse zon, in de bergen of toch op het strand in Ibiza? Welke locatie jullie uiteindelijk ook kiezen, ik reis graag met jullie mee voor het vastleggen van een prachtige trouwreportage en ik ben altijd in voor een gaaf avontuur! Op jullie trouwdag leg ik jullie en jullie gasten zo spontaan mogelijk vast vol met mooie details, kleur en sfeer. Ik zie er naar uit om jullie momenten vast te leggen zoals ze zijn, zoals jullie zijn!

Ik nodig jullie graag vrijblijvend uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met een lekker kopje koffie of thee om al jullie wensen te bespreken! Tijdens het gesprek bespreken we jullie wensen, kan ik meedenken in de planning en fotolocaties en zal ik tips geven als dit nodig is.

Een Destination Wedding boeken jullie al vanaf €2999.

Is er een klik en kiezen jullie er voor om mij als fotograaf te boeken? Dan zal ik jullie digitaal een offerte op maat toesturen en als deze is goedgekeurd stuur ik jullie de opdrachtbevestiging. In de periode tussen ons kennismakingsgesprek en jullie grote dag, kunnen jullie altijd contact met mij opnemen!

Lees hieronder verder of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of offerte.


 

Voelt het goed?


Als voor jullie gevoel alles klopt en goed voelt maken we de boeking definitief en gaan wij samen kijken naar opties voor vluchten en accommodaties. Ik reis altijd 1 á 2 dagen voor de bruiloft richting de locatie om goed uitgerust en voorbereid te zijn voor jullie grote dag. Zo kan ik alvast een kijkje nemen bij de trouwlocatie en op zoek gaan naar mooie fotoshoot locaties in de omgeving.

What's next?


Het is zover! De dag waar jullie zo lang naar uitgekeken hebben has finally arrived. Op jullie trouwdag zorg ik voor een spontane en persoonlijke reportage. Ik maak een compleet verslag met foto’s van jullie, jullie gasten, mooie details en ik leg graag de mooiste en meest spontane momenten vast. Jullie ontvangen de zorgvuldig bewerkte foto’s in hoge resolutie in een online privé gallery. Deze gallery kunnen jullie delen met vrienden en familie. Binnen enkele dagen na de bruiloft ontvangen jullie een uitgebreide preview +/- 50 bewerkte foto’s, zodat jullie direct kunnen nagenieten van deze dag of bijvoorbeeld een aantal foto’s op social media kunnen plaatsen. Na maximaal 8 weken ontvangen jullie de rest van de foto’s!

Mag ik jullie liefdesverhaal vertellen?

Contact

MEER INFORMATIE

Altijd inclusief:

– Vrijblijvend kennismakingsgesprek
– Mijn creativiteit en fotografieskills
– Een offerte rekening houdend met jullie dagplanning
– Meedenken over de fotolocatie en dagplanning
– Professionele nabewerking van jullie mooiste foto’s
– Een online privé gallery welke je kan delen met vrienden en familie met alle foto’s in hoge resolutie.
– Een fotoalbum

Extra opties:

– Een upgrade naar een luxe of groter album met meer pagina’s is mogelijk.
– Willen jullie graag drone foto’s van jullie trouwdag? Je boekt drone fotografie al voor 150 euro. Hiervoor krijg je 5/10 drone foto’s verdeeld over de trouwdag.
– Willen jullie ’s avonds al een preview laten zien van de gebeurtenissen van die dag? Met de Same Day Edit genieten jullie samen met de gasten dezelfde avond al van een prachtig overzicht. Je boekt de Same Day edit voor 150 euro.

Deze tarieven gelden voor aanvragen vanaf februari 2022 en zijn inclusief BTW. De bewerkingsuren en materiaalkosten zijn hierbij inbegrepen. De prijzen zijn exclusief reis- en verblijfkosten.

Nadine Mulder Fotografie

AFTER WEDDINGSHOOT

Wat is een after weddingshoot? Het woord zegt het eigenlijk al, maar bij een after weddingshoot trek je nog één keer je trouwkleding aan en ga je er samen met een fotograaf op uit om een fotoshoot te doen. Dit kan natuurlijk ook in het buitenland. Bijvoorbeeld tijdens jullie huwelijksreis of misschien een paar jaar later? Normaal draag je je trouwkleding alleen op de trouwdag maar hoe gaaf is het om dit nog een keer te mogen dragen?

Sommige stelletjes die in het buitenland trouwen, kiezen ervoor om in de dagen na de bruiloft nog een een after weddingshoot te doen. Op de bruiloft zelf is er vaak niet veel tijd voor een fotoshoot en het is zelfs mogelijk om een trash the dress shoot te doen. Denk bijvoorbeeld aan een strand shoot en neem aan het einde van de shoot samen een duik in de zee.

 

 

LIEVE WOORDEN VAN VOORGAANDE BRUIDSPAREN

Maaike en Bobbie
"Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Nadine weet de emoties goed vast te leggen zoals ook blijkt uit de door ons ontvangen foto's. Daarnaast gaat ze gewoon door met werken, ondanks een verzwikte enkel bij de shoot in de ochtend. Tot slot heeft ze goed meegedacht ten aanzien van onze fotolocaties, wat heeft geleid tot hele mooie foto's."

Maaike en Bobbie
Jos en Suzanne
"Wat een onwijs leuke fotograaf is Nadine! Ze is flexibel en denkt goed mee. Ze is een heel fijn persoon om erbij te hebben en soms hadden we überhaupt niet door dat ze er was. Ook de gasten waren vol lof over haar! We zijn super blij met het resultaat en vonden het heel fijn dat ze bij onze grote dag was!!!"

Jos en Suzanne
Vera en Luc
"Nadine denkt enorm mee en draait haar hand er niet voor om om net een beetje extra te doen. Ze wist ook het beste te maken van de foto's in de bijzondere omstandigheden van onze bruiloft onder strenge corona regels. Wij hebben haar mede uitgezocht op haar stijl van fotografie, en dat is ook in onze foto's mooi en goed teruggekomen."

Vera en Luc
Tomas en Kim
"Wat hebben wij genoten van Nadine, echt een hele fijne en lieve fotograaf!! Met als resultaat hele prachtige foto's!! Ze straalt rust uit, maar heeft ook echt humor, waar wij wel van houden. Ook maakt ze gelijk een goede klik met de familie wat voor ons ook heel fijn was. Wij raden Nadine aan, om ook als fotograaf te hebben!!"

Tomas en Kim

× Hoe kan ik je helpen?